Tgk Jangan X Tgk

Monday, 30 September 2013

Bye2 JP,LI,I'm Coming ~~~~

Salam..
maybe 2 3 hari ni (disebelah siang) aku akn bz giler2..bukan ape,,esok 1/10 bermulala perjalanan aku as staf LI..sebelum ni di JP..eh korang xtau ek shortcut tu..hihi...JP stands for Jabatan Perdagangan,LI stands for Latihan Industri,,yes,,esok,officially aku adalah staf LI..maybe akan a bit bz lagi dr tmpt lama..sebabnye?? yela msa tmpt lama, aku dh tau buat keje tu,,ak ttup mata pn bleh bt,,(iyola tu)...hihi btul,,ak dh tlampau mahir,,so its time utk tukar profesion,,gitu...kira mcm keje tmpt brula kan..hihi...sory ye kalau ak jarang on9..kdg2 malam2 cam ni ak bz mengupdate fb aku..hehe..ak ade bt skit2 la side income...jemput ye dtg fb ak,..nama bajukurung zieta,,tp xsemua baju kurung pun..hihi..bleh tgk belah kiri tu..=D okeh dh lari topik...ni la gmbr meja lepas kemas2...sedih wooo...




erkk..gmbr last tu,,brg atas meja,,brg2 nak bwk,,siap alas kaki x than..hehe..bye2 JP..bnyak giler kenangan suka duka dr mula msuk smpaila nak kluar...5 thun dh..emm..its time for me to move on...bye2..huuuuuuuu

2 comments:

Jie Susanos said...

smoga mjadi yg lbih baik kat tempat baru..

zieta said...

tq jie susanos =)

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers