Tgk Jangan X Tgk

Saturday, 14 September 2013

Segmen 1st Mama

Salam olss...

sejak akhir2 ni suke join contest2 ni ..hihi...ok yg aku join ni adalah Segmen 1st Mama ..well rsanya smua org suke join2 cmni kan..lagipun syaratnye xsusah pun...


nak tau ape syarat2nye...nah tgk ler..

A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

Ok dah siap?? Selamat bersegmen yaa

XOXO
ita

22 comments:

Norhasniza Khalid said...

thank dear sudi join segmen mama.. :)

zieta said...

Thanks mama sudi bt segmen :-)

zieta said...

Thanks mama sudi bt segmen :-)

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dari segmen yang sama dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

zieta said...

Waalaikummussalam...ok beres je...tq follow ;-)

! ♬✿ Siti Nadirah ✿ ! ♪ said...

singgah dari segmen yg sama

http://deeraofapril.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

zieta said...

Tq singgah ye ;-) really appreciate it :-)

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

zieta said...

tq singgah ye ayu..suke sgt =)

TelingaBulat said...

alam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

zieta said...

Salam kenal TB..TQ Follow ye..will follow you back =)

Zira Aziz said...

#18

follow dr

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah bw dari segmen mana.. Gud Luck yer..
Done follow kat sini..
Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

nur farahain said...

datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

Zakiyatul said...

assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.htmlselamat bersegmen..:) - See more at: http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html#sthash.CgNSegKl.dpuf

siti zahara said...

selamat bersegmen ye..=D

zieta said...

Zira,done follow #390..
♥ Mrs. Secretary ♥ done follow #391..
nur farahain done follow #314,nnti sya klik like tu ye =)
Zakiyatul done follow #252
siti zahara..tq ye =D

tq all...really appreciate it =)

Sya Mimie said...

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama

zieta said...

sya mimie,,tq singgah =)

Cik Nieda Norainida said...

singgah dari segmen yg sama..
http://www.sigadismerah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

::ct aman:: said...

singgah n follow sini...jempot singgah n follow kembali....(^______^)
http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

zieta said...

beres aja,done singgah & follow =)

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers