Tgk Jangan X Tgk

Thursday, 12 September 2013

Seminar IFSEC di KLCC

Salam olss..
semalam,12/9/2013, aku kena pergi seminar IFSEC ni,,sekadar mencukupkan kursus je r,sbb seriously kursus ni mmg xde kena mengena pun dengan kerja..so kursus tu more tu jalan2 cuci mata..cuci mata sbb bajet xde,,huhu sedih...layan gmbr2 yg smpt aku snap hokehh..

 masa ni mula2 smpai,bas berhentikan kitorg kt Suria KLCC,,so kitorg lalu la smbil2 cuci mata..

 msih lg mood bjln..sory kamera kabur,,bjln smbil berkamera,,cmnilaa hasilnye..hihi...

 excited dh berjaman x pegi KLCC ...huhu

 kluar pd Suria KLCC nak mnuju ke tmpt seminar,terperasantan satu view ni,,dh agak konpem x sempat nk bgambar so snap smbil jalan...hihi

 oh yes,,nila seminar kitorg

 ni tmpt register,,smbil2 mncari toilet tp xjumpe..

 amek gmbr lg smbil tgu2 ape nak bt slepas ni..

 tgh beratur sbb kitorg x register on9,so kna walk-in register ,,ni beratur kali pertama,,sekali kena pg ambil borang utk isi,,dh isi kna beratur balik..haishh sabau je ler,,

 ok dh masuk dh..ni antara pameran2 dlm IFSEC tu...emm lebih kpd keselamatan r,cam cctv,alarm,keselamatan di tmpt keje..cmgitula..

 ni asma & umairah,,no no no dua2 dh kawen ok..hahaha,,not available dh..tgh2 duk snap diorg sruh ambik pic,,so snapp =D

 suasana tmpt pameran

 lagi suasana tmpt pameran..

 msih dlm tmpt pameran

 oo ni mcm kat mall ada..masa nak kluar parking..

 yg ni? err rsanya sbb ambik pic ni sbb nak snap omputeh tu..hihi,seminar ni sluruh negra tau ade join..

 aiseh xnmpak plak..gmbr ni sebenarnye,,menyenap org tgk bt rakaman..ingatkan dh zoom rupenye blum..hihi..tp nampak kan kan kan =)

 yg ni mcm org nak naik LRT tu..

 yg ni utk tnjukkan keselamatan dlm rumah..comella rumah ni,hihi

 oh yes kitorg dh kluar n menuju ke bas ,,cari tmpt makan plak,,lapauuu

 oh sblum terlupe,,this is my tag..xde tag ni xlepas masuk wei seminar tu,,,keselamatan kata ko

 haishhh stelah 1/2 jam mnunggu smpai juga akhirnya nasi goreng ayam paprikku,,bon voyage...

 sesi mencekik makan makan

 pas makan gi ronda2 dlm medan mara tu,,ada pameran brg2 dr sarawak,,mula2 mcm nak beli,,tp memandangkn bajet yg ada so,,,xpela...huhu

 msih lg sesi2 mencuci mata

slepas ke surau,,terpandang,terpana kt satu baju dlm butik ni..haishhhh cntiklaaaaa....

ok done update...ade keje mnunggu,,,ok dada

XOXO
ita

2 comments:

diya nadiah said...

bestnyerrr dpt cuci mate...dh lame xg kL.. btw,btik pngntin tu mabelesss sgt:)

zieta said...

hihi kan,,aku takut giler org butik tu marah,,jd smpt snap satu je,.,yg lain tgk je berani..hihi

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers