Tgk Jangan X Tgk

Saturday, 14 September 2013

Segmen Simple & Mudah

Salam olls...
Hihi told ya aku suke join2 segmen & GA ni..so yg ni aku join dr blog Yumida..hihi so ape syarat2nye..ok jom checkidout..
SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog Yumida
3. Add to circle Google+ Yumida Huda (klo xde..xpe..boleh join)
4. Like fanpage Yumida


5. Klik:   
6. Klik iklan Nuffnang sekitar blog
7. Buat entri bertajuk: Segmen Simple & Mudah
Buat entri [ dapat 2 undian ]
Tak buat entry [ dapat 1 undian ]
8. Letak banner dan backlinkkan di entry ini




syhhh..ada tips utk menang tau,,,ape tips tu?? harusla buat entry sbb dpt 2 undian utk sape2 yg bt entry =)

so selamat bersegmen yaa =)

XOXO
ita

6 comments:

Yumida Huda said...

THANKS sudi join segmen Yumida :)
Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Segmen Simple & Mudah

zieta said...

Thanks yumida for the special segmen :-)

siti zahara said...

selamat bersegmen
dari segmen yg sama
http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-simple-mudah.html
follow sini..NO14
jemputla ke blog zara nanti..time kcih ye..=D

zieta said...

ok done follow zara,no 340 =)
tq follow zieta.. =D

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yang sama...ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-simple-mudah.html

zieta said...

ok ayu..tq singgah ye =)

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers