Tgk Jangan X Tgk

Tuesday, 27 August 2013

Today's Xtvt ~ actually is yesterday...hihi

Salam uolss...harini bz sgt ok,,,bnyak membungkus kerepek2 utk gift bg pd smua staf2 poli yg bjumlah 200+ ,,hihi xingat brp,,
besar kannnn,,xsangka bleh siap cpt,,,hihi rmai ok yg tlg,,hihi msa tgh rmai2 mengepack tu xteringat lak nak bgmbr,,
mtk tlg kak ani ambikkan gmbr,,tq kak ani,,comel sgt (ok jgn muntah ye aku puji aku gmbr  ni,,hihi)


pastu pegi beraya a.k.a menziarah mmber yg bru bsalin,,erkk xdela baru bsalin,,hihi,,,yg best siap makan tgh hari you,,huhu mmg  langkah kanan r,bajet makan kuih raya je...hihi terbaik r,,,
kak fi mndukung baby,,
actually ada gak gmbr aku dkung baby ni,,tp gegar!!! tension,,yg ni je ok,,jd yg ni aku msuk blog,,sabo jela,,ok jap2 lg aku share2 lak gmbr jamuan raya JP plus phimpunan bulanan ok =) chow

XOXO
ita

2 comments:

diya nadiah said...

byk krepek..bli mne tu?nk bli gak la.hehehe

zieta said...

hihi org muadzam buat ,,meh r order,,nnti aku kira pas tolak komisen aku,,hahahah =D

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers