Tgk Jangan X Tgk

Thursday, 22 August 2013

Separuh jiwaku pergi

Salam uolss..

Nape tajuk harini cmtu?? well sbb arini terbukti,termaktub,tertulis sudah yg aku officially akn bpindah ke unit lain..gembira? yes sbb dpt timba pengalaman baru,,tu yg kita pgil life kn,,what is the meaning of life kalau xde pembaharuan...and this is my start..sedih...of course,,sbb aku bakal tinggalkan rutin harian aku selama 5 tahun aku bkhidmat kt jbatan aku skrg...and lagu separuh jiwaku pergi ni mcm simbolik kesedihan yg bakal aku lalui sehari2 aku nak hadapi smntara tgu tarikh btul2 aku bpindah...so nikmati pjalanan aku lg sbulan di jabatan,,and nikmati segala pahit manis ni yg akan aku tinggalkan pergi,,,huuu,,,i must go,,but i'm not ready....but i've prepared,,this will happen,anytime,any moment...fuh....minggu depan akan ada jamuan di jabatan,,so i'll be ready to capture all the moment and share disini...

Separuh Jiwaku Pergi
Memang indah semua
Tapi berakhir luka
Kau main hati
Dengan sadarmu
Kau tinggal aku

 Benar ku mencintaimu
Tapi tak begini
Kau khianati hati ini
Kau curangi aku

(Ulang *)
Kau bilang tak pernah bahagia
Selama dengan aku
Itu ucap bibirmu
Kau dustakan semua
Yang kita bina
Kau hancurkan semua

p/s : eh eh bile tgk lirik separuh jiwaku pergi ni,,,tak kena lgsung dgn situasi..hiihii,,lntakla ..asal aku bahagia ekk =D

2 comments:

diya nadiah said...

relax2,,ne tw jbtn br lg happening dr jbtn skrg...think +ve :)

zieta said...

hihi insyaAllah +ve je slalu =D

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers