Tgk Jangan X Tgk

Thursday, 15 August 2013

New start

Salam bloggers,

walawehh dh berzaman dh aku x update blog weh,,tetibe je teringat aku ni ade blog,,kih3,,well hdup aku ok la skrg ni,,gaji pun dh naik (suke sgt ok),,brg dlm rumah pun hmpir complete,(blehla nak makan,nak mbasuh,nk tgk tv,nak tido) ok la tu kan,ape perubahan selama x update blog ni,,emm ape yek,well antaranya rmai dh sedara mara tegur masa balik kg bru2 ni masa raya,,rmai dh tegur dh kurus yoo,,huhu like,,biarla skit pun nampak tp its a great start right,,msa balik raya ni r jmpe adik2,,haish mcm cpt giler masa blalu kalau duduk kg,,,adeh really miss them,,rindu ma,,,uwaaaaa,,,,huhu,,,adik2 aku yg kecik2 tu pun dh ok dh pelajaran diorg,,siap tuntut hadiah kalau dpt no 1 @ no 2,,sbb sblum ni exam dpt no 2,,nak belikan fon,,dia nk yg canggih,,cheh kecik2 dh pakai fon ,,kalah i you,,huhu,,smpai aku pun bler nk belikan ape,,hihi nnti ye alya & ery i carikan adiah utk korang2,tp dptla no 1 dlu,, =D

Suke time balik2 raya ni jumpe org yg xkenal,,tp dia ckp dia knal kite,,haishh,,hihi,,well my childhood mmg memungkinkan aku jumpe bnyak situasi ni so aku sgtla pndai mengkontrol ayu okehhh...

my love life?? aiseh,,,malas r nak pikir,,huhu,,ada calon yg terberkenan kt hati,,tp xtaula dia pun mcm tu or aku yg perasan tan tan,,,erkk lagipun yg aku terberkenan kt hati tu,,ada beberapa org,,hehe....xpela ,,aku kan mudo lg,,kalau pun aku mcm bakal kawin lambat pun,,aku mtk tlg jela ma aku carikan org,,bleh gitu???????

emm stop smpai sini je r dlu,,still at work but my heart left at terengganu,,huhu nak cutiiiiii lagiiiii =>

XOXO
ita

2 comments:

diya nadiah said...

wah,xsangka ko dh lame de blog...awt la xbgtw awl2.. ni nk kne bc dr mula ni.hehehe...

zieta said...

haha,,wei,,ak ni msa zaman ada blog ni sbb kebetulan poli aku bt kursus blog ni,,tp kdg2 je yg update,,merapu je lebih,,hehe..tetibe tgk ko bt blog tu yg jd excited balik tu nak tulis2 blog ni,,hehe =D

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers