Tgk Jangan X Tgk

Monday, 19 August 2013

Just a sweet thought

Salam,,
just recall that i used to upload some of the pictures that gives meaning to me,,and this picture REALLY gives meaning,,for my condition right nowla...haiyaa what's happening to me lol..



Sedih ok when you make someone falls for you while you just playing around...arghhh..hope i'm lucky THIS time... ;)

p/s : my BFF confirm nak tau kan,,hehe nnti kita story mory ye,,nak cite dlm ni panjang sgt you,,hehe =D

6 comments:

diya nadiah said...

ofkos super super nk tw,,,bile nk mai umh?

zieta said...

Hehehe,,tula,,tgh cari2 msa free,,cheh mcm bz =P

diya nadiah said...

ri ahd ni ak de open house,jom..

zieta said...

oo yeke...insyaAllah aku dtg,,ak dr KL tau,,so mgkin r lmbt skit,,ala aku tido rmah ko ek..isnin pg grak balik mzam,,hihi =)

diya nadiah said...

no hal..dtg la... ri ahd tu kol 12pm br ak grk,open haouse kt kemaman..klu rjin leh jln2.hahahaha

zieta said...

oo yeke,,haha bleh plak mcm tu,,bereh2 pe2 calling,,wei nik tnya kt wechat group tu,,ko dh tgk?

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers