Tgk Jangan X Tgk

Friday, 22 November 2013

Segmen Blogwalking School Holiday by Nurizyan

Salam olss...jom join segmen =D


http://losingmymelody.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-school-holiday-by.html

Assalamualaikum blogger (: sempena cuti sekolah ni Izyan ada buat satu segmen blogwalking. segmen ni hanya bertujuan untuk menambah follower dan traffik blog anda. so maknanya segmen ni takda gift or whtvr ok. hehe and pasal banner ni bertemakan exo sbb Izyan ialah seorang exostan that's why izyan letak all exo. soo nnti kalau izyan buat lagi apa-apa segmen izyan akan buat tema One Directions sbb Izyan juga seorang Directioner. so jgnla ckp exostan ni benci directioner or sebaliknya :)
ok now cara nk join segmen ni :)
Syarat-syarat "Segmen Blogwalking School Holiday"
  • Follow blog Izyan Follow
  • Buat satu entri "Segmen Blogwalking School Holiday By Nurizyan" 
  • Copy banner dan backlink kan ke segmen ni
  • Tinggalkan link entri segmen ni di ruangan komen
  • Follow Blog yang join segmen ni *kalau boleh tekan la iklan diorang sebagai sedekah*
  • Anda dikehendaki check senarai peserta setiap hari 
senarai peserta

7 comments:

Izyan said...

hy thanks sbb join segmen izyan. izyan dh blogwalking hehe. btw nnti blogwalking la peserta lain ok. tapi boleh x tukar tittle tu jadi by nurizyan

S. Faezah said...

nak join juga laa :)

Mirza Afiqah said...

Assalamualaikum.Blogwalking daripada segman yg sama.Jom singgah blog Mia :)

http://iamprincessmeeya.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-school-holiday-by.html

zieta said...

jom join skali faezah =D
waalaikummussalam mirza,,beres aja..nnti kita singgah ek =D

zieta said...

okeh2 izyan..hihi

Husna Hafiza said...

Assalamualaikum, membls kunjungan dr segmen yg sama..

http://cintasayangislam.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-school-holiday.html

zieta said...

waalaikummussalam..dh balas kunjungan ye =D

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers