Tgk Jangan X Tgk

Friday, 1 November 2013

SEGMEN BLOGWALKING AKU AIN KAU SIAPA

Salam..jom join segmen ni,,klik banner tau kalau nk join =)


syarat syaratnya simple sangat :
  •  Buat satu entri bertajuk "SEGMEN BLOGWALKING AKU AIN KAU SIAPA", letakkan banner yang tak seberapa tuh dan backlink kan ke entri ini.
  • Follow blog tuan tanah nie : -akuainkausiapa-
  • Like fan page FB nie :  
  • LIKE & SHARE gambar nie dekat FB : like&share cepat ;)
  • Follow twitter ain:   (*kalau yang ada lah sebab ain rajin tweet,nanti boleh selalu tweet tweet tweet)
  • Dah settle semua tuh, letakkan link entri korang tuh dalam ruangan komen. LINK ENTRI,bukan LINK BLOG yer rakan rakan blogger semua.hahhahaha.
  • Jangan lupa ajak rakan rakan blogger yang lain untuk join sekali..Boleh berkenal kenalan nanti.

11 comments:

deno said...

TAHNIAH!!! Anda menang button badge doodle art daripada dayangdeno sempena GA deno! sila beri detail di fanpage deno ya.. jom ke link nama pemenang!!! ^_^
http://www.dayangdeno.com/2013/11/senarai-pemenang-3000-sle-supporters.html

fara lulu ^^ said...

Jemput join ga.Syarat senang je ^_^
http://faralalalala.blogspot.com/2013/11/name-sherry-giveaway.html

http://faralalalala.blogspot.com/2013/11/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html

Santan Manis said...

gud luck! btw SM done follow sini, jemput singgah ke blog kalau sudi :D

http://santanmanis.blogspot.com/2013/11/mata-heliza-helmi-memang-betul-betul.html

Nur Khairiah Irwanie said...

hai..dari segmen yg sama http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

jom join 1st ga sy n dptkan 2 hadiah yg semua peserta wajib dpt dan hadiah2 lain yg menarik :)
http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2013/11/giveaway-giga-join-win-by-wanie-putri.html

zieta said...

In sya Allah sya akan join GA ye..skrg kt kg .on9 kt fon je..huhu..btw tq singgah n follow...tq ye dayang!! Xsangka menang..hehe..sya dh msg kt link page fb ye :-)

JAMIL HASHIM said...

salam blogger. bw dari segmen yang sama

http://jmbelog.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

jom jalan2 ke sini pula

http://jmbelog.blogspot.com/2013/11/jom-jalan2-ke-blog_13.html

zieta said...

wsalam...dh balas kunjungan ye =)

suhaida salim said...

Salam perkenalan...dari segmen sama...

http://nutrientlife.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

zieta said...

wsalam...dh balas kunjungan ye=D

nur farahain said...

thanks join! ;)

zieta said...

beres aja =D

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers