Tgk Jangan X Tgk

Saturday, 19 October 2013

Jalan2 ke Tganu dgn BFF =)

Salam ollss...harini nak kongsi gmbr2 ak n my BFF bjalan2 sekitar Terengganu..jom checkidoutttt

 aiseh ak dh rotate dh tp dia ttap ikut gmbr asal..hihi...msa ni gi rmah sepupu hanis kwin =)

 comel kan pengantin ni =D

 bilik2 pengantin

 bilik2 pengantin,,hihi majlis ni ada 2 pengantin bsanding,so harusla ada 2 bilik tido =D

 hihi singgah sek ni sbb sek ni dlu sek hanis n nadia msa kecik2 dlu,, =)

 oh ye,,teka kita di mana??? xyah teka pun dh tpampang dalam gmbr,,,hehe
masjid kristal!!!

 oh ye harus r bgmbr =)

 tada,,dh tukar baju,,td bajukurung,,skrg bju jalan2 =)

 cntik kan gmbr ni!!! like ;)

 gmbr ni pun cntik =)

 ha nila my BFF..ada sorang lg xde sbb berbakti utk negara,,huhu cam bperang plak...my BFF sorang lg,,nik,,kna keje,,,thats why xdpt ikut ktorg...hukhuk

 aiseh tension gmbr ni cmni!!! sabo2...hihi pndai x kitorg ambik gmbr candid =P

 dr tmpt ktorg ni,nampak jambatan kuala terengganu =) oh ye kalau korang dtg sini jgn lupe rsa aiskrim susu kambing,,not bad =) ~~~ hilang diet jap...hehehe

 dh nak kluar masjid kristal tu,tgkap gmbr jap kt pintu gerbang ni,,okeh sila jatuhkan kepala anda ke sbelah kanan ye,,bru dpt tgk gmbr ni..hikhikhik

 oh yeaahh kami di muzium trganu ...tadaaa

 yeah perang2..hihi feeling askar jap =P


 ada jmbtan dlm muzium ni,,so ape lg,,snappp

 antara2 knderaan kt muzium ni ,,ada kapal terbang =)

 nmpak x dua org kt blkg tu,,,org tau bukan patung,,,hihi



 D.Y.M.M SULTAN TERENGGANU,,=)

 antara kereta2 dlm muzium




 eh cam biskut lak,,gmbr ats xde,gmbr bwh ade...ape yg ade xde tu?? kitorg lerr =)

 cak aaaa =)

 ambik gmbr kt salah sbuah rumah kt dlm muzium


 besar kn rumah2 kt sni,,xpasti bleh masuk ke x,,,tp kalau bleh pun,,,erkkk scary movie ke rsa nak msuk...hihi
 ni gmbr ats kapal

 td stu,,skrg 2 =)




 msa ni singgah kt pantai batu burok,,asalnya nak makan sotong celup tepung udang celup tepung ikan celup tepung tp dh nak maghrib dh msa ni,,so singgah makan kt A&W jap...ishk terasa lg air float A&W kt tekak ni,,,waaa laparrrr plakkk

 time utk balik daa

 gedik depan rmah jap,,hihi

 nila tiket kitorg msa parking kt area pasar payang =)

 kat kedai keropok lekor seri tanjung...

 erkk abaikan mulut ak cmtu,,tgh makan keropok daaa...hihi..nadiah kontrol ayu...=P

 hanis pun try,,and mmg sdp pun =)

 okeh brhenti makan kt rantau abg,,tmpt mael lambong blakon =)

 erkkk abaikan mknn yg bnyak tu ye..hihi

 cntik view ni,,sape eh ambik gmbr ni? yah,,ko ke?

 makan2 time,,emm sdp2..smua sdp...yg xthan pkcik blkg kitorg ckp mknn mahal..erkk ntahla,,bg ak murah je,,tang mana dia kta mhal pun ak xtau...

 oh yes view ni pun cntik =)

 merenung msa depan nmpaaakkk =P

 ambik2 gmbr kt rntau abg ..cntik kan langit tuu

 tadaaaa..besarnye batu tu n keciknye kitorg =)

 view ni pn cntik =)

 adik hanis,,nadia...eh xkenalkan pun td...huhu sowyy


 erkk yah,,ko nak menari cha cha ek..hahaha

 hihi cam2 gaya kan kitorg bgambar

 like this pic!!!

 yah pun merenung msa depannn =)

 lepas je ambik gmbr ni kn,,ada pakcik mnjerit kt blkg...huhu..menjerit ke tepuk tgn,,lupe dh =P

 hihi xpuas lg bgmbr kt batu2 ni...susah ok nak pnjt2 batu ni...


 gmbr ni pun sukeeee!!!

gmbr candid lg =)


p/s: sory ye sbb korang kna pusingkan kpala korang utk tgk gmbr,,,hehe...daaa

2 comments:

diya nadiah said...

hehehe....hope ms cm ni akn tibe lg...spend ms 2gther gther,,lame2,,,n with nik.. :)

zieta said...

kan3 =D pasni plan ke lain plak =>

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers