Tgk Jangan X Tgk

Saturday, 12 October 2013

Contest Original Vintage for Ladies by LaishCloset4u

Salam...harini nak cerita ceriti skit pasal vintage..why?? sbb ni salah satu syarat penyertaan utk join giveaway by LaishCloset4U ni.. ;) hihi..ak suka gaya vintage sbb vintage ni dh jadi trend trkini,,nmpk ala2 retro je..sukee..comel sgt..skrg kan zaman kembali pd zaman dlu2,,but of coursela design skrg lebih bnyak style yg cntik menarik ko mmg da boommm...hihi...kat mane nak cari baju2 vintage on9? snang je,,korang gi je kt blog laishcloset4u,,gerenti berkenan punyeee..hihi..eh2 korang nak join jugak ke,,jom tgk syarat2nye ye ;)

SYARAT PENYERTAAN
1) Follow blog LaishCloset4u ni.. 
2) Like fanpage LC4u Jom Sh0pping d LaishCloset4u
3) Buat entry yang bertajuk "Contest Original Vintage for Ladies by LaishCloset4u"
Nyatakan pendirian/pendapat/celoteh mengapa meminati vintage secara santai.
4) Letak banner contest di atas dalam entry blog anda 
(Save as photo di atas & reupload dalam entry anda & LINKkan ke entry ini)
5) Tinggalkan komen anda di bawah post ni untuk linkkan ke entry anda tu ye..

Jangan lupa ajak rakan-rakan blogger join sekali.. Anda digalakkan tag 3 orang rakan blogger.. the more the merrier.. =)
p/s: LC4u pasti follow semua yg join contest ni.. so tak rugi mencuba kan..

(IMPORTANT NOTE : Semua syarat di atas adalah wajib. Untuk warganegara @ yang tinggal di Malaysia saja. Penyertaan tidak lengkap akan diabaikan ye. Keputusan contest akan diumumkan seminggu selepas tamat. Nak kena pilih betul-betul pemenangnya kan. Pastikan pemenang menghubungi LC4u selepas diumumkan bagi memberikan maklumat peribadi untuk penerimaan hadiah =). Kos pos ditanggung oleh pemenang. Voucher wajib ditebus dalam tempoh 3 bulan selepas contest tamat. Semua maklumat & details contest adalah hak milik LC4u.

TEMPOH CONTEST
15 Sept ~ 15 Oct 2013
Pemenang akan diumumkan seminggu selepas contest
Sebulan!! - sempat nak wat entry yang berkualiti untuk dapatkan hadiah yang best seperti di bawah!!

1st Winner - Voucher LC4u bernilai RM150!! 
(banyak boleh dapat tuu tau.. sakan la u'olls bergaya)
2nd Prize : Voucher LC4u RM100
3rd Prize : Voucher LC4u RM50

10 consolation prize : Voucher LC4u RM25 untuk 10 random winners! 

Banyak kan hadiahnya.. Lagi best sebab ramai yang akan jadi pemenang!! 
Rugi kalau tak join contest nih!!

Enjoy blogging! Any question, do not hesitated to contact LC4u ok!
E-mail: laila_razak85@yahoo.com

Selamat Bergiveaway yaa =)

2 comments:

Laish Closet said...

TQ all for joined this contest. Contest tamat pd Hari Raya AidilAdha pd jam 11.59pm. Selamat AidilAdha =)
Click this link : http://laishcloset4u.blogspot.com/p/contest-winner.html

zieta said...

tq jgak anjurkan GA sis =)

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers