Tgk Jangan X Tgk

Monday, 3 February 2014

Review Kedai Makan --> Hutan Bandar Bistro,Teluk Chempedak Kuantan

Salam olls....hari sabtu lepas bersamaan 2/1/2014 ak n my frenzzz hanis,nadiah n joe,jalan2 cari makan lepas je habis tgk wayang RoboCop..very awesome movie...sape yg x tngok lg pls tgk...cuma part yg pelakon Samuel L Jackson tu je ak rsa xperlu ade pun xpe....part last yg dia kata America is the best country tu ak x berapa berkenan r,,,ingat cite ni tayang kat america je k? okeh3 back to the main topic...selepas je habis tgk RoboCop kitorg trus cri port mam,,pg kat area Teluk Chempedak,,yah a.k.a diya nadiah cdangkan stu tmpt yg ohsemmm...yah kata situ chicken chop hnya rm5..dhla murah,,sdap plak tu.x caye??? tgk r gmbr2 smpat ak snap kat sni =D



 told ya...ni snarai menu & harga2 kat sni,,,servis pun cepat je ..purata beratur stiap sorang 2-3 minit,,kalau bnyak order lg lama r skit..aiseh xnampak lak chicken chop rm5,,xpe nnti korang bleh tgk sndiri bila smpai sana hokehhh

 oh kedai makan ni dpt A ye utk kebersihan premis....mcm KFC & MCD kan =)

 slepas je dpt dh order makanan bleh ke sebelah kaunter utk ambil air..jgn buang plak resit korang tu sbb nak kena tunjuk pd encik yg buat air di kaunter ni...oh ye order air siap2 ye skali dgn order chicken shop...tu yah punye chicken chop tu,,ak punye dh ltak kat meja...

 masa ak beratur ak belakang skali,,n setelah ak dh hmpir nak smpai giliran,,still rmai lg beratur kt belakang,,.jadi mcm on and on je pelanggan dtg .. =)

 ni chicken chop hanis punye yg ak smpat snap...kelaparan punye psal lupe nak snap mule2 mkn td utk tatapan korang...huhu..ak punye mane?? tgk bwh

 walaaaa licin walawehh...anggap je ni  'cheat day' ak ye ..hihi

 antara yg dtg k kdai ni...pnuh

and penuh jugak...ak bangun je trus ade yg lain dduk...so nnti bila korang pegi sna, tgalla sorang kt meja utk jaga meja mkn ye...rating nak bg?  4/5...sebab? air teh o ak kena bancuh sndiri,,,sabo jela =(

**update  11/102014

aku datang lagi makan kat sni with my BFF,,n chicken chop is still my favourite,,dhla sdp..murah lak tu,,,cuma kna bratur lama r skit,,hari sbtu kot..tu yg rmai giler org... =D

2 comments:

diya nadiah said...

wah,,tangkasnyerrr mengupdate... nti ak jmpe kdai best lg kite g ea:)

zieta mazita said...

berezzzzzzzz..habisla diet...hahahahha =D

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers