Tgk Jangan X Tgk

Tuesday, 8 November 2011

Bengkel Seni Asas Lakonan

salam...hai y'alll...sory sgt2 sbb x update...huhuhu...kebz an la...hehe...ni nak cite,,,pada suatu hari ( eh,salah intro daa )...hehe...pada 28 hingga 30 hb 10 bru2 ni,,ak masuk bengkel seni asas lakonan....hehe...best giler sgt2...bengkel ni dikendalikan oleh Juhara Ayob,kak Elis,Roslan Madun,Pak Chu Supian, & Aziz Ahmad......kite layan gmbr eh=)

berposing sakan kat muzium seni pahang...hehe....sementara menunggu ditaklimatkan oleh Roslan Madun,Juhara Ayob,Aziz Ahmad dan Pak Chu Suffian...huhu
Tgh dengar taklimat with kak fi,,sempat lagi kitorg bgmbr kn...hehe
ha,...nila Roslan Madun,,,hehe...tgkap gmbr curi2...=)
ni pulak Juhara Ayob,,,i LIKE=) sebelah dia kak elis,,ex-graduan Aswara jgak,,,
ni antara model2 besi yg dibentuk@dikimpal maybe,,huhu,,,tgh serabut cari nota hlang,,,smpat gak snap menyenap
ni sama gak,,,model ni lebih kepada pergerakan silat...
ha...kalau perasan model kat ats ni berbentuk keris melayu,,,kat bhgn hulu tu diorg designkan mcm bntuk org berlawan,,,kreatif kan!!!
ni antara gmbr2 lukisan potret,,original tau,,,ni antara yg unik r bg aku,,,sbb mcm dicurahkan cat pada lukisan nie,,,klau nak tau,,,antara pameran kat sni pn ader pasal sejarah2 mak yong...
ni encik Aziz Ahmad tgh berucap sebelum kitorg buat persembahan,,,hehe...nak tgk x persembahan kitorg=)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Huhu,,,x bernasib baikla korang...ader problem nak masuk video....xpe2...eden try next time ye=D


di sebelah aku tu Jack Stylo (katenyer)...hehe...dia ni sifu kat group ak,,,tabik springggggg.....=)
lepas je penat dh berteater 3 hari dan 2 mlm berturut2,,akhirnya sampaila sudah bengkel ni kat penghujungnya,,,,ni sesi bergambar kenangan,,,,=D

p/s: hope bleh join lagi,,,coz kursus ni best giler....=)

2 comments:

Putri Lindungan Bulan said...

Hai, ingat saya lagi? hehehe...

zieta said...

hehe...mestila ingat,,penyanyi handalan ni ...hehe=)

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers