Tgk Jangan X Tgk

Saturday, 17 September 2011

Giveaway dr wanita2u.com

Hai...hari ni nak cite sikit pasal giveaway dr wanita2u nie.....wah,,,bukan hari2 nak dpat giveaway ni kn...hehe,,giveaway ni sempena sokongan yg tak terhingga kepada blog wanita2u ni dlm memperkenalkan blog ni & juga produk2 yg amat menarik jiwa raga wanita2 yg melihatnyer (akukah itu,,huhu),,,oklah...ni aku lampirkan syarat2 utk korang2 yg nak giveaway dr wanita2u.com nie...=) ni link Wanita2u.com


Apa yang kiter kena buat senang je iaitu:
  1. Blogger 
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika korang dah jadi follower.
  • Buat simple post tentang giveaway ini dengan kata-kata korang sendiri. Korang boleh tambah atau guna banner di atas dan salin syarat-syaratnya.
  • Korang perlu letakkan url post ini ke dalam blog post korang.
  • Buat sticky post tentang giveaway ini sehingga 17 September 2011.
     2.  Facebook
  • Like page Wanita2uSkip jika korang dah like.
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook korang mengenai giveaway ini & tag Wanita2u. 
     3.Twitter
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika korang dah follow.
  • Retweet post ini (seperti gambar di sebelah) dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "RT @kakfash". 

Setiap penyertaan berikan detail tersebut di ruangan komen di link yg ak bg td : 
  • Follower ID & blog post url link
  • Facebook nickname
  • Twitter username

Ha,,,tula serba sedikit ttg giveaway ni...nak tau lebih lanjut korang kenala pegi kat link yg aku bg tadi,...link mane...aisehman,,,takpela ak link kan lagi...huhu...klik Wanita2u.com...dan ikut syarat2 mcm yg aku bg td...selamat mencuba=)

4 comments:

eMMe said...

gud luck zieta...dpt hadiah terus bagi saya ek, hahahaha...

zieta said...

hahaha....kalau kak emme dpt pn bg zieta ekk=) hohoho

Wanita2u said...

tq for joining this GA:)

for fb method, ada yang xcomplete. zieta kena like entry GA ni then share kat wall zieta dan jgn lupa tag wanita2u okay, senang je. hehe

for twitter, kena follow dulu then RT entry GA seperti dinyatakan. baru dpt point.


:)

zieta said...

dh buat blik...hope2 jd=)

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers