Tgk Jangan X Tgk

Wednesday, 28 January 2015

Lagi 22 hari lg!!!!

Pejam celik pejam celik,,lagi 22 hari lagi untuk ak menapak ke status baru,,sekejapnye rsa msa blalu,,rsa macam bru smlm ak ni budak hingusan ma,,alhamdulillah ak diberi peluang untuk merasai nikmat menjadi seorang isteri...untuk yang masih tidak bertemu jodoh,bersabarlah,insyaAllah masa anda akan tiba juga,...

hihi skema plak rse,,bru je td bbrp kwn pnsyarah nk tgk gmbr en tunang,,n slepas duk bsoal jawab (haha biasela soalan2 yg slalu org tnya) ak pn blalu ke krusi ak n ak plak yg tgk gmbr tunang ak,,just nice,just simple like i want,,n smua bjalan ikut plan (rsenyela) n disamping teman2 yang langsung xlokek hulurkan bntuan n ptolongan disaat hmpir smua sdara mara ak yg lain xdpt dtg smasa majlis blangsung,,,huhu my BFF,,i owe u much =)

mlm ni (28/1/2015) my BFF di poli iaitu kak awin,kak fi,kak hasni n kak mai dtg rumah,,nak bt parti bujang aka bachelor party katenye,,,hihi bukanlah nak sangat ikut budaya omputeh ni,,tapi sekadar nak meraikan bakal pengantin baru,,hihi,,n kak awin pn ade ckp,lpas ni dh ssah dhla nak dtg rumah ak,,sbb dh ade cik abe kan,,hihi i ok je,,cik abe bukan slalu ade rumah gak kn,,mncri rezeki di mlm hari plak....wif me la opkos =D so adela btulnye jugak kata kak awin tu =) ape da bbelit dh ayt..

skrg ni tgh serabut dgn en jerawat plak,,adei msa nila korang nak kluar berjemaah kan,,sian ak..haishh...hope2 dptla cover dgn concealer ke,,ape ke,,mls dh nk beli produk bukan2 ni...majlis nak dekat dh...haru je kalau mkin truk..huish simpang malaikat 44..

haish dh pkul 5...jom balik!!!!

2 comments:

Jie Susanos said...

ooooo tahniah..smoga jd isteri solehah..

zieta mazita said...

hihi terima kasih ye =)

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers