Tgk Jangan X Tgk

Thursday, 19 June 2014

Big Bad Wolf menyerang kuantan 19/6 - 24/6!!!!

          Okeh ni bukan serigala jahat yang besar menyerang kuantan ye,dont get me wrong,,haha,,utk sesiapa yang belum tahu, BIG BAD WOLF ni adalah pesta buku terbesar yang diadakan setiap tahun dan untuk bulan ni diadakan di kuantan...oh my kenapela buat sebelum gaji,,haissh,,dhla tu bt time ade keje lak sbtu ahad,,sadis,...untuk peminat buku nila peluang anda untuk memborong buku2 yang super duper murah yang anda x akan dpt kat mne,,again ye,TAK AKAN DAPAT,,kalau ade bgtau cpt2,,nak serbu,,haha...so sad for me sbb ak bru tau psal BIG BAD WOLF ni thun ni,,and unfortunately jugak for me sbb time kurengg duit,,kalau x bleh bwk kotak2 nak borong buku2 ni,,hihi dgr bnyak buku2 yang hrga rm100 jd rm20,,rm50 jd rm10,,and ada jugak buku hrga rm3,,hmm wonder brp hrga asal dia...anyway sape2 yang dpt pg sane,,oh you r so lucky...ah lupe,,,pesta buku ni akan diadakan di Zenith Hotel ye,, more info on this website.. BIG BAD WOLF
















kredit picture : google n blog

3 comments:

Syahmi Zaludin said...

Wah! OMG! Syurga buku dan pembacanya! :)

Secawan kopi dan sebuah buku boleh jadi tiket pengembaraan yang awesome! :)

Syahmi Zaludin said...

Btw, jom join Mini Topup Giveaway 2 By Jurnal Setiausaha Lelaki pulak?

http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/06/segmen-mini-topup-giveaway-2-by-jurnal.html?m=1

zieta mazita said...

hihi okeh beres =D

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers