Tgk Jangan X Tgk

Friday, 24 June 2011

~~hai y' all~~

hai...skrg ni ita ader kat opis,,,semua pensyarah2 ke Dewan Kuliah Utama,,ade taklimat CIDOS katenyer,,yg ader cuma ita sorang je....huhu,,tu yg bleh update blog nie,,kalau tak mesti akak2 pensyarah ni dtg kcau ita...hahahahaha,,,my beloved sister at JP,,Jgn marah aaaaaaa=)ok..thats all 4 today,,,nk edit2 profile skit,,,huhu...chow chin chow=)
 

2 comments:

yazidy said...

dah ade blog!! heyvattt!!!

zieta said...

kalau tak sebab kursus designing blog,,ita takdenyer buat blog ni...huhuhu...tp bila dh buat ni best plak,.,cume tak bkesempatan je nak update slalu,,huhu=)

Selamat Datang Ke Blog ZiEtA

My Pregnancy

Lilypie Pregnancy tickers

~mY AgE~

Daisypath Happy Birthday tickers